2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆEV ‘PAKLEN TIM’: Budućnost ruši Zvezdu uz pomoć reprezentativca Kosova! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.18 u 18:25

Podgoričani su čvrsto rešili da ove sezone prekinu dominaciju Zvezde na Jadranu, a u tome će im svakako pomoći bombastično pojačanje koje su danas završili.

Lider ABA lige danas je dogovorio saradnju sa nekadašnjim košarkašem Barselone i reprezentativcem takozvane republike Kosovo, Džastinom Doelmanom (32).

Iskusni krilni centar nedavno je izašao iz povrede što je značajno pomoglo ekipi Budućnosti da pod povoljnijim uslovima obezbedi njegov potpis, a ugovor sa njim je kao što je i igračev menadžer Miško Ržnatović najavio u svojoj zagonetki, potpisan do kraja sezone.

-Doelman se u prethodnom periodu oporavljao od povrede, što nam je omogućilo da se dogovorimo sa njim u okvirima budžeta koji je daleko manji nego što je uobičajeno za igrača ovakvog kalibra. Zahvaljujući tome što je trenutno slobodan, ukazala nam se sjajna prilika da jedan od najboljih igrača u Evropi zaigra za naš klub. O njemu ne treba trošiti reči, njegovo ime je svrstano u sam vrh košarke na našim prostorima. Izuzetno sam zadovoljan što ćemo pojačati poziciju pod košem i biti tvrd orah za sve protivnike. Svesni smo da nam je bio potreban visoki igrač i ovo neočekivano i zaista fantastično pojačanje nam daje dodatni vetar u leđa-, rekao je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter