0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

PRIMERA: Betis od gotovog umalo napravio veresiju

Objavljeno: 15.01.18 u 22:55

Večeras je odigrana i jedina preostala utakmica 19. kola španskog šampionata u kojoj je Betis kao domaćin savladao Leganes sa 3:2 (2:1).

Tim iz Sevilje je do druge uzastopne pobede u šampionatu stigao pogotkom Rubena Kastra u 83. minutu, nakon što je prethodno ispustio dva gola prednosti.

Nakon sjajne partije u gradskom derbiju, Betis je odlično ušao i u ovaj susret i golovima Kristijana Telja u 20. i Hoakina u 40. minutu došao do ubedljive prednosti. Ipak, minut pre odlaska na odmor nadu gostima vraća Đerar Gariga, koji smanjuje na 2:1 i najavljuje neizvesan nastavak susreta.

Ekipa iz predgrađa Madrida u nastavku je krenula po izjednačenje, do kojeg je došla u 71. minutu preko Havijera Erasa i tada se ulazi u uzbudljivih, poslednjih 20 minuta.

U samom finišu Betis je uspeo da povrati ono što je prethodno prokockao i pomenutim pogotkom Rubena Kastra došao do pobede, kojom su se popeli na sedmu poziciju na tabeli i prišli gradskom rivalu na samo dva boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter