0
Ostali sportovi

OGLASIO SE VUJOVIĆ: Pogledajte šta je selektor Slovenije rekao nakon skandala protiv Nemačke

Objavljeno: 15.01.18 u 21:41

Po okončanju utakmice između Slovenije i Nemačke, o kojoj će sigurno još dugo biti reči, selektor Slovenaca Veselin Vujović bio je, rezumljivo, besan.

Veliki broj u najmanju ruku diskutabilnih sudijskih odluka propisno je iznervirao legendarnog rukometaša i stručnjaka, a sve je kulminiralo odlukom da „zbog ometanja prilikom pokušaja poslednjeg udarca“ Blažu Blagotinšeku dodele crveni karton, a Nemcima sedmerac, iz kog su stigli do izjednačenja (25:25).

– Ako čelnici Evropske kuće rukometa prave cirkus, onda to mogu i ja da radim. Ovaj sport je postao smešan, i to sve jer ga vode šarlatani. Ja očigledno ne znam pravila i mogu samo da čestitam Nemcima. Veoma sam zadovoljan izdanjem mojih momaka, rekao je Vujović.

Potom je dodao:

Sudije i delegati su doveli utakmicu u egal, i to meč u kom smo mi vodili gotovo tokom celih 60 minuta.

 

Nakon dva meča Slovenija ima jedan bod, pa će protiv Crne Gore u poslednjem kolu pokušati da obezbedi plasman u narednu rundu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter