1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBEĆAVAO JE MNOGO VIŠE: Nekadašnji Partizanov vunderkind završio igračku karijeru!?

Objavljeno: 15.01.18 u 18:30

Iako je postojala mogućnost da odlazak u fudbalsku penziju odloži na još neki period, nekadašnji reprezentativac Crne Gore je po svemu sudeći blizu prestanka sa aktivnik igranjem.

Nekadašnji biser čuvene Partizanove fudbalske škole, Simon Vukčević (31), odlučio je da se do juna sigurno neće vraćati na teren, a moguće i nakon toga.

Uprkos tome što je Vladimir Vermezović, sa kojim je sarađivao i u Humskoj, imao želju da dovede Vukčevića u podgoričku Budućnost, na kraju od toga neće biti ništa.
Iskusni krilni fudbaler odlučio je da se trenutno posveti nekim drugim poslovima i ostavi fudbal po strani, barem na neko vreme.

– Sigurno neću igrati nigde do juna, imam neke druge privatne planove, pa tome želim da se posvetim-, rekao je Vukčević za „Vijesti“, ali nije želeo da potvrdi da je ovo zvanično i kraj karijere:

– Ne mogu još da kažem da je definitivno kraj. Videćemo. Sve je moguće-, kratko je dodao crnogorski fudbaler.

Pored Partizana, za koji je debitovao sa 17 godina, Vukčević je u karijeri nastupao i za ruski Saturn, Sporting iz Lisabona, Blekburn, Karpate, Vojvodinu, Levadiakos, Enonis i portugalski Čaves.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter