0
Košarka

FOTO: nba.com

NBA: Bjelica dobio veću minutažu, ali se nije proslavio… (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.18 u 09:28

Ipak, njegova Minesota je slavila trijumf protiv Portland Trejl Blejzersa, što je njemu svakako najvažnije.

Noćas smo na delu videli samo Nemanju Bjelicu od srpskih košarkaša, ali se ni on nije proslavio svojom partijom u meču ‘vukova’ protiv Portlanda.

Srpski košarkaš je za 19 minuta na parketu postigao pet poena, ostvario isto toliko skokova i upisao jednu asistenciju. Iz igre je šutirao 2/4, a za tri poena 1/2, dakle, po 50 odsto šuta.

Minesota je dozvolila Trejl Blejtersima da povede na startu, ali je kasnije na krilima Džimija Batlera potpuno preokrenula meč u svoju korist.

Bivši as Čikaga je ubacio 24 poena i bio je prvi košgeter ekipe, a kod ‘vukova’ su se još istakli Džef Tig sa 22 i osam asistencija, kao i Karl-Entoni Tauns sa 20 poena i 11 skokova.

Kod Blejzersa se istakao Demijen Lilard sa 21 poenom, osam asistencija i šest skokova.

(Izvor: youtube / Motion Station)

Ubedljivu pobedu ostvarila je Indijana, koja je u gostima ubedljivo savladala Finiks sa 120:97, a košarkaši Nju Orleansa uspeli su da posle produžetka savladaju Njujork Nikse u gostima – 123: 118 (119:119).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter