1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedna radosna vest za zvezdaše – sprema se novi potpis! (FOTO)

Objavljeno: 15.01.18 u 10:12

Kapiten je odbio Dinamo iz Moskve, a posle dolaska sa Kipra sešće da utanači uslove ostanka u Beogradu.

Od dolaska iz Mordovije u avgustu 2015. godine Mičel Donald (29) je postao oslonac Crvene zvezde, a posebno ljubimac navijača i jedan je od retkih stranaca koji se ‘vezao’ za klub iz Ljutice Bogdna. I ne samo to, druga ćerka mu se rodila u Beogradu, nedavno je otvorio kafić i izgleda da mu odlazak nije u planu.

Kako saznaje HotSport kapiten crveno-belih je ponovo odbio Dinamo iz Moskve, a posle povratka sa Kipra sešće sa čelnicima Zvezde da sklopi dogovor oko produžetka ugovora.

Prva runda je obavljena u decembru, kada je vezisti jasno rečeno da ako neće u inostranstvo da ‘mora’ da produži saradnju bar za još godinu dana.

Za učinak u proteklom periodu klub je spreman da poveća primanja i Donald bi imao mesečnu platu od 30.000 evra, što je svakako dobar posao za obe strane.

Ostaje još samo jedan korak do realizacije, a što se tiče njegovog prijatelja Damjana Le Taleka sve je jos otvoreno.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Ponosan sam. Zvezda raste! Pre au igrači odlazili u šerif sa osmehom. Sada se odbija Dinamo iz Moskve zarad moje Zvezde. Pa neka se nastavi ovako!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter