0
ATP

Ne daj se Viktore

NE UME DRUGAČIJE: Troicki posle tri sata i pet setova pobedio na startu ‘Ozi’ opena!

Objavljeno: 15.01.18 u 09:07

Još jednom je Viktor Troicki ‘skakao’ po ivici poraza, ali i živcima svojih navijača, da bi na kraju ipak posle preokreta slavio pobedu nad Aleksom Boltom.

Srpski teniser je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Australije gubio sa 2:0 u setovima i, pogađajte, nije mu ni ovog puta bilo strano da meč odvede u pet setova i tako slavi posle velikog preokreta.

Troicki – Bolt 3:2 (6:7(2), 4:6, 6:2, 6:3, 6:4)!

Ni ovog puta Troicki nije mogao bez padova, ali srećom, nije ni bez uspona, što nam je naš ‘maratonac’ puno puta do sada prikazivao.

Posle katastrofalnog početka, gubitka prvog seta u ‘taj-brejku’, a zatim i drugog sa 6:4, Srbin je ‘kliknuo’. On je postao taj koji ugrožava servis protivnika, na taj način uzeo treći, zatim i četvrti set i vrlo brzo igrao se odlučujući set.

A tamo, iako je psiha bila na strani Srbina, Bolt je poveo sa velikih 3:0 i imao je nove brejk lopte. Međutim, Troicki se volšebno spasio i osvojio je šest od narednih sedam gemova za ukupan trijumf i opstanak na ‘Ozi’ openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter