0
Košarka

NBA: Jokić izludeo Gasola sa 23 poena, ali je pao u senku ‘šuterske klinike’ Davisa Bertansa! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.18 u 09:10

Nikola Jokić odigrao je maestralnu partiju protiv San Antonio Sparsa, ali su njegovi Denver Nagetsi doživeli težak poraz u Teksasu.

Nikola Jokić navikao nas je ove sezone na nekoliko dobrih, pa jednu ili dve nešto slabije utakmice, a noćas je došao red na meč u kom će briljirati protiv jednog od najboljih centara lige, Pau Gasola, a njegov tim će doživeti težak poraz.

Tako je bilo u San Antoniju, gde su Sparsi deklasirali Denver sa 112:80, a srpski as je bio najefikasniji u svom timu sa 23 poena, a i ‘tripl-dabl’ je za malo ostao nedostižan jer je imao i devet skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte.

Nagetsima je ovo četvrti poraz u poslednjih pet utakmica, ali drugačije nije ni moglo jer je pored srpskog centra, još jedino Geriju Herisu ‘bilo do igre’, jer je ubacio 18 poena.

Na drugoj strani Kavaj Lenard je imao 19 poena i osam skokova, a u prvi plan iskočio je bivši krilni igrač Partizana Davis Bertans. Fantastični šuter je noćas pogodio šest od sedam šuteva za tri poena i tako stvorio ključnu razliku koja je jasnije narasla u ubedljiv trijumf.

Posle meča Jokić je mogao samo da pruži ruku boljem rivalu.

– Oni se nisu zaustavljali, samo su išli dalje. Male stvari radili su veoma ubedljivo – rekao je posle utakmice Nikola Jokić.

(Izvor: youtube / DownToBuck)

NBA, rezultati:

Vašington – Bruklin 119:113
Toronto – Golden Stejt 123:127
Čikago – Detroit 107:105
San Antonio – Denver 112:80
LA Klipers – Sakramento 126:105

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter