1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PREDSTAVILA I DRUGO POJAČANJE: Stefan Hajdin- Ostvario sam dečački san!

Objavljeno: 13.01.18 u 15:05

Nakon dolaska napadača Bena iz Olimpijakosa, Crvena zvezda dovela je i pojačanje u zadnjoj liniji, Stefana Hajdina.

Doskorašnji levi bek subotičkog Spartaka vratio se u klub čije je mlađe selekcije prošao, a danas je na stadionu „Rajko Mitić“ održana njegova promocija

-Meni je bio san kad sam bio mali da igram u Zvezdi. Sećam se da je bila 2003. kad sam došao prvi put na poznatu šljaku dole kod kaveza, moj talenat je prepoznat. Posle pet godina u klubu otišao sam na razne strane, trenirali su me razni treneri, ali evo danas se vraćam ovde gde je i trebalo da ostanem-, rekao je Hajdin na predstavljanju.

Crvena zvezda na poziciji levog beka već ima Milana Rodića i iskusnog Dušana Anđelkovića, ipak najnovija akvizicija crveno-belih smatra da dobra konkurencija može samo da izvuče najbolje iz njega.

-Spreman sam na rad, disciplinu i da se posvetim maksimalno. Te navike nisu problem, trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba. Znam ko mi je konkurencija. Anđelko je iskusan igrač, a Rodić je u odličnoj formi, pruža dobre partije. Ja ću se truditi maksimalno to će biti zdrava konkurencija-, dodao je Hajdin.

0
0

1 Komentara

  1. Hajdin je zaista dobar igrač, ali šta je sa Stefanom Miloševićem, takođe levim bekom, članom one šampionske U-19, srpske reprezentacije. On je izgleda kolateralna šteta, baš kao i Stefan Ilić, centarfor, i takođe član one srpske U-19 reprezentacije. Da pitate ove stručnjake iz zvezdinog menadžmenta, šta je sa Miloševićem i Ilićem, oni će vam odgovoriti da pojma nemaju ko su ta dva anonimusa. Nažalost tako će se raditi sve dok srpski klubovi ne dobiju titular, odnosno dok se ne privatizuju, a tada ovaj hor pajaca i klovnova u Zvezdi, koji su na privremenom radu u klubu, neće smeti priviriti u prostorije Zvezde! Oni upropaštavaju našu mladost, na račun raznih stranaca sumnjivog kvaliteta, koje oni medijski predstavljaju za spasioce, kapitalce a na kraju se ispostavi da je njihov kvalitet na nivou sobne papuče. Ali, nema veze, koga briga za srpsku mladost, važno je da se oni ugrade u ugovore i provizije prslih stranaca, koje niko neće!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter