3
Domaći fudbal

ŠTA SE JOŠ ‘KUVA’ U ZVEZDINOJ KUHINJI: Mrkela potvrdio dolazak Hajdina i negovestio sledeće korake u prelaznom roku

Objavljeno: 13.01.18 u 12:54

Crvena zvezda danas je predstavila El Fadru Bena, a sportski direktor Mitar Mrkela najavio da će biti još aktivnosti u januarskom transfer periodu.

Ono što je HotSport prvi najavio pre nekoliko dana, danas je i zvanično dobilo potvrdu od strane Zvezdinog čoveka za transfere, Mitra Mrkele.

Ben je potpisao ugovor sa crveno-belima, a to će kroz koji dan uraditi i Stefan Hajdin, dosadašnji levi bek Spartak Ždrepčeve krvi.

Na pitanje novinara HotSporta oko novih pojačanja, Mrkela je odgovorio da će ih biti, ali je ostao ‘zakopčan’ oko imena.

Ben i Hajdin su prva pojačanja. Rekao sam da ćemo biti jači nego na jesen. Biće još pojačanja – optimista je Zvezdin direktor.

FOTO: STARSPORT

Pregovori se vode i oko štopera Srđana Babića.

– Oko Babića pregovaramo da postane nas igrač, a ne pozajmljen iz Real Sosijedada.

Biće posla i u drugom smeru, već su najavljeni neki odlasci, ali je Mrkela i tu samo najavio aktivnosti i ostao ‘nedorečen’.

– Imamo ponude za pojedine igrače. Videćemo do kraja januara šta će se dogoditi – zaključio je sportski direktor crveno-belih.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski

0
0

3 Komentara

    • Naravno, to i ptice na grani znaju! Ali, nama ne treba stranac! Zašto?! Zato, što je strani centralni vezni skup, i takvi su već pod ugovorom po raznim klubovima u Evropi. Zvezdi, takođe ne treba ni Kanga, čista prevara od igrača, čovek koji je došao gratis iz Amkara, iz Rusije. Svakom pametnom je bilo dovoljno da vidi o kakvom se igraču radi! Zvezdi treba neko iz Super lige, kao npr. Ivanović iz Spartaka, koji je ove godine proglašen za MVP Super lige, ali i igrač o kome će se tek čuti! I još jedno upozorenje ovom nekompetentnom menadžmentu Zvezde: Utuvite to sebi u glavu da Zvezda ne sme dočekati CSKA, sa ni jednim od ova tri prsla stranca, u timu: Donald, Kanga i Boaći, jer CSKA je isuviše jaka ekipa za limitirane mogućnosti ovih, po znanju, ovih smešnih stranaca!

      0
      0
      Odgovori
      • Procitao sam nekoliko tvojih komentara…zakljucak…predji na drugi sport, mozda golf, hokej na travi…mani se fudbala inspektore, nije to za tebe…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter