0
Evropske lige

SPORT NA TV: Zahuktavaju se evropske fudbalske lige, Bogdan ponovo na Tea

Objavljeno: 13.01.18 u 08:50

Kao što smo navikli subotom, i ove nas očekuje vrlo interesantan sportski TV program.

Premijer liga, Primera, Bundesliga, francuska Liga 1… Sve to moći ćemo tokom bogatog dana da pratimo kraj malih ekrana, a pored toga i NBA, ABA ligu u košarci, tenis, američki fudbal… Biće za svakog po nešto.

Fudbalski program u najjačim ligama počeće u 16 časova utakmicom između Čelsija i Lestera na SportKlubu 1. Od 16:15h na SK 2 pratićemo meč Real Madrida i Viljareala, a od 18:30h gostovanje Atletiko Madrida ekipi Eibara.

U isto vreme na SK 1 Totenhem će dočekati Everton. Na istom kanalu od 20:45h gledaćemo meč između Deportiva i Valensije, a na SK 4 od 21:30h se igra derbi portugalske Primeire između Brage i Benfike.

Kada se radi o francuskoj Ligi 1, nju po običaju gledamo na TV ArenaSport. Na ‘trojci’ će od 17 sati igrati Ren i Olimpik Marselj, a od 20h Monpelje dočekuje Monako. U istom terminu na ArenaSport 4 će se sastati Nica i Amijen, a na ‘petici’ Troa i Bordo.

I Bundesliga će biti zastupljena, Nemci su sinoć krenuli derbijem u Leverkuzenu, a nastavlja se danas, kao i obično, na Eurosportu 2. Od 15:30h igraju Hofenhajm i Verder, a od 18:30h u još jednom derbiju Lajpcig dočekuje Šalke.

Kada je reč o košarci, ABA ligu ćemo gledati na TV ArenaSport, a verovatno najzanimljiviji meč očekuje nas od 21:30h na SportKlubu 2 u okviru NBA lige u kom će se sastati Los Anđeles Klipersi našeg Miloša Teodosića protiv Bogdana Bogdanovića i Sakramento Kingsa. Meč koji se ne propušta.

Za ljubitelje američkog fudbala, tu je nastavak plej-ofa u NFL-u. Od 22:35h Filadelfija Iglsi dočekuju Atlanta Falkonse (SK 3), a 2:15h posle ponoći aktuelni šampioni Nju Ingland Petriotsi u Bostonu igraju protiv Tenesi Tajtansa (SK 1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter