0
Evropske lige

PRIMERA: Maksimović prvi put starter, Kokelan debitova – Valensija slavila u La Korunji

Objavljeno: 13.01.18 u 22:46

Slepi miševi su upisali novu pobedu na gostovanju od 2:1 i učvrstili se na trećem mestu Primere nakon današnjeg poraza Reala.

Guedeš i Rodrigo su bili strelci za gostujući tim, dok je Andone ponovo pogodio za utehu Deportiva.

Valensija je do vođstva stigla u 37. minutu utakmice. Akcija je tekla po sredini terena, kada je stigla do Rodriga, on je loptu ostavio na stranu do Guedeša, a Portugalac nije puno razmišljao već je iz ne preterano dobre pozicije pokušao i savladao Rubena.

Guedeš se potom odužio Rodrigu u 64. minutu. Portugalski internacionalac koji bi mogao da bude jedan od plaćenijih odlazaka sa Mestalje je poslao loptu ka Rodrigu, a napadač Valensije pogodio jednog od defanzivaca tima iz La Korunje nakon čega se promenio let lopte i prevario golmana domaćeg tima.

Rumun Andone je uspeo samo da postigne utešni pogodak za domaće, dva minuta pre kraja. Loša reakcija odbrane Valensije nakon centaršuta, lopta je stigla do Adrijana koji je pokušao da šutne ali je loše zahvatio loptu, međutim na pravom mestu je bio Florijan Andone i glavom poslao loptu u mrežu sa male udaljenosti.

Ovaj meč je bio značajan za Nemanju Maksimovića koji je prvi put od kako je stigao u Valensiju počeo kao starter prvenstvenu utakmicu, i odigrao je svih 90 minuta. Frensis Kokelan je takođe debitovao, i to kao starter, ali je promenjen pred kraj meča.

Primera, 19. kolo:

Petak:

Hetafe – Malaga 1:0 (0:0)
/Kala 73/

Subota:

Đirona – Las Palmas 5:0 (1:0)
/Stuani 25pen, Olunga 57, 70, 80, Borha Garsija 64, Portu 74/

Real Madrid – Viljareal 0:1 (0:0)
/Fornals 88/

Eibar – Atletiko Madrid 0:1 (0:1)
/Gameiro 27/

La Korunja – Valensija 1:2 (0:1)
/Andone 88 – Guedeš 37, Rodrigo 64/

Nedelja

12.00 Levante – Selta
16.15 Alaves – Sevilja
18.30 Espanjol – Bilbao
20.45 Sosijedad – Barselona

Ponedeljak
22.00 Betis – Leganes

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter