0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POSAO ZAVRŠEN: Nenad Čanak potvrdio- Partizan munjevito pronašao zamenu za Milera! (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.18 u 17:30

Crno-beli u finansijskoj situaciji kakvoj se nalaze nisu mogli da odbiju ponudu Gancijatepa za svog plejmejkera, ali je usledila brza reakcija kluba na pronalaženju zamene.

Patrika Milera će u Partizanu zameniti doskorašnji kombo-bek Arisa, Kvame Von (27), koji poseduje nešto drugačije igračke karakteristike.

Prema rečima trenera beogradskog tima, Nenada Čanka, sa Vonom bi tim trebao da dobije više čvrtine u odbrani, koja je glavna boljka crno-belih ove sezone, ali takođe ni napad ne bi trebao mnogo da trpi.

– Miller je izuzetan individualac, napadač. U ovom trenutku smo procenili, poštujući i ekonomsku stranu, da nam je potrebniji drugačiji profil igrača. Kvame je više defanzivno orijentisan, a očekujem da nam da određenu dozu jačine na spoljnim pozicijama – rekao je Čanak, u razgovoru sa novinarom „Blicsporta“, Vladanom Tegeltijom.

Von je u solunskom klubu odigrao svega pet utakmica, zbog loše finansijske situacije kluba, a tokom njih je prosečno beležio devet poena i dve aistencije.

Najnovije pojačanje u Beograd dolazi u ponedeljak, tako da će Partizan igrati oslabljen u važnoj utakmici u Laktašima protiv Igokee.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter