0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED BUDUĆNOST: Ovakve utakmice su najlakše za igranje

Objavljeno: 13.01.18 u 15:40

Košarkaši Mega Bemaksa večeras na domaćem terenu dočekuju lidera prvenstva, ekipu Budućnosti, u premijernoj utakmici 13. kola ABA lige.

Tim iz Sremske Mitrovice ovaj meč dočekuje u dobrom raspoloženju, pošto su u prošlom kolu na gostovanju u Ljubljani prekinuli seriju poraza, ali na ovom susretu trener Dejan Milojević neće moći da računa na Petra Aranitovića, Ognjena Čarapića i Nikolu Miškovića.

Sa druge strane, nakon višemesečnog odsustva na parket se vraća Ognjen Jaramaz, koji će biti veliko pojačanje za ovaj mlad tim u nastavku sezone.

Podgoričani u ovaj susret ulaze nakon pobede nad direktnim rivalom u borbi za prvo mesto, Crvenom zvezdom, koju su u „Morači“ srušili nestvarnom šuterskom predstavom. Sigirno da tim Aleksandra Džikića u istom ritmu želi da nastavi i u narednim mečevima i obezbedi „pol poziciju“ pred plej-of, ka kojoj im je put sada otvoren.

-Budućnost igra sjajno ove sezone, pogotovo u poslednje vreme. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, spoj mladih i iskusnih igrača koje sa klupe vodi Aleksandar Džikić. Ovakve utakmice su najlakše za igranje i ove će biti prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače ekipe u ligi-, izjavio Dejan Milojević za klupski sajt.

Utakmica između Mega Bemaksa i Budućnosti na programu je večeras, u hali „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici sa početkom od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter