2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EKSPEDICIJA ZA KIPAR: Ben i Hajdin na Milojevićevom spisku, ali i još 30 fudbalera Zvezde

Objavljeno: 13.01.18 u 21:40

Crveno-beli uskoro odlaze na Pafos gde će nastaviti pripreme za iskušenja u drugom delu sezone.

Vladan Milojević će na Kipar povesti 32 igrača među kojima su i dvojica novih pojačanja koja su danas potpisala.

Baza fudbalera crveno-belih biće u gradu Pafos, gde će igrači Crvene zvezde akcenat baciti na fizički deo priprema, dok neće odigrati nijednu prijateljsku utakmicu. Po povratku u Beograd, sledi kratkotrajni odmor nakon kojeg će igrači Zvezde otići u Antaliju na finalni deo priprema.

SPISAK PUTNIKA:

Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Milan Rodić, Srđan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić, El Fardu Ben, Stefan Hajdin, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

0
0

2 Komentara

  1. Na kraju je ipak prevagnula ljubav prema Zvezdi! To je razlog zbog kojeg nisu otišli Boaći, Kanga i ostali legionari, koji su ostavili neizbrisiv trag u 6 utakmica, u grupnoj fazi lige Evrope! Njihova ljubav prema Zvezdi je neizmerna, i džaba su u redu za Boaćijem stajali Ćelzi, Arsenal, Vest Bromvić, Totenhem, Njukasl, Borusija, jedna i druga, Ajntraht, jedan i drugi, Bajer, Hamburger, Ren, Kan, Nica i ostali bakrači, ma nije bilo šansi da neko od njih može da pokoleba veliku ljubav, koju Boaći oseća prema Zvezdi! Ponude iz Holandije i Belgije nije ni hteo da razmatra! Nije to nivo za njega! U jednom trenutku, osvanule su udarne vesti, kako Bioaći odlazi u Kinu, kod Piksija za 12 miliona evrića. Ma, ljudi nije ta Kina neki nivo za Boaćija (mada je u nekim medijima Piksi negirao te vesti, tvrdeći da nikada nije čuo za Boaćija)! E, tu mi se taj Piksi zgadio! Zamislite, kakva je to drskost reći da nije čuo za Boaćija! Pa, mora da zna taj Piksi neupućeni, da će u sledećem prelaznom roku osvanuti naslovi, po raznim medijima, kako Boaćija traže Barsa i Real! Čak su igrači Barse spremni da pokrenu peticiju za hitnim dolaskom Boaćija! Prvi na listi potpisnika peticije biće lično Leo Mesi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter