0
Domaći fudbal

RADNIK KREĆE SA RADOM: Surduličani izneli planove pred nastavak sezone, čeka se pojačanje sa ‘Marakane’!

Objavljeno: 12.01.18 u 14:33

Fudbaleri Radnika danas su počeli pripreme za izazove koje ih očekuju u prolećnom delu sezone.

Trener Radnika, Simo Krunić smatra da dosta stvari treba promeniti u odnosu na jesenji deo, ali i ističe da će svaki igrač morati svojim trudom i radom morati da zasluži mesto u timu.

– Moraćemo da probamo da se mnogo bolje pripremimo. Nećemo ponavljati praksu iz prošlog dela prvenstva, gde smo imali igrače koji su se kasno uključivali u rad. Moraće svi još na početku pojedinačno da daju svoj maksimum i sve biće tačno prema zaslugama. Svako će igrati onoliko koliko bude zaslžio radom na treninzima i doprinosom u igri-, jasan je bio Krunić

On dodaje i to da će u dogovoru sa sportskim direktorom ozbiljno pristupiti prelaznom roku i da će već u prvim danima zimske pijace pokušati da popune deficitarne pozicije.

Po završetku jesenjeg dela prvenstva iz Radnika je otišlo petorica igrača: Mićić, Mijić, Marković, Plavšić i Bulatović. Na jučerašnjoj prozivci bilo je i novih mlađih lica, dvojica momaka iz omladinske škole Radnika, Stefan Ivanović i Nasuf Ibrahimi, kao i reprezentativac Konga do 20 godina, Batista Mosekini (18)

Kako se čulo na konferenciji za novinare nakon jučerašnje prozivke, prva pojačanja u klubu mogu se očekivati već kroz desetak dana, a očekuje se i pozitivan rezultat dogovora čelnih ljudi Radnika i Crvene Zvezde, da u narednih šest meseci dres superligaša iz Surdulice nosi i Zvezdin krilni napadač i mladi reprezentativac Srbije, Jug Stanojev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter