5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA POMOLU RASTANAK: Jedan od najboljih fudbalera Zvezde na izlaznim vratima kluba!

Objavljeno: 12.01.18 u 09:20

Odavno je poznato da je reprezentativac Gabona jedan od najtraženijih fudbalera crveno-belih, ali čini se da je sada najbliži napuštanju „Marakane“.

Crvena zvezda je pokušavala na sve načine da zadrži jednog od nosilaca svoje igre, ali čini se da bi mogli da popuste pred najnovijom ponudom češke Sparte.

HotSport je pre izvesnog vremena pisao o interesovanju slavnog praškog kluba za Gelora Kangu, a ono je sada intezivirano i postoji velika šansa da na kraju „pljemejker“ crveno-belih završi u redovima tima protiv kojeg je letos igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prema poslednjim informacijama Sparta je Zvezdi poslala ponusu u iznosu od 800. 000 evra, dok srpski vicešampion traži 200. 000 više, pa ukoliko češki klub malo poveća ponudu vrlo je moguće da do ogovora doše.

Kanga je sa praškim timom navodno dogovorio platu od 1. 000. 000 evra, a sada ostaje da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja.

0
0

5 Komentara

  1. Ma ljudi Ima samo 6mesece ugovor u crvenu zvezdu. Onda moze da ide bez i jeden Euro. Bolje je da sad ide. Boaci ima jos 2,5 godinu ugovor. On nece sa malo pare da ide!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pisalo se da se nudi par miliona za njega pre par meseci koje su glatko odbijeni. Ne znam sta se desilo ali ocekujem i Boacija da prodaju za neka 3-4 iako se spominju 10ine miliona. U svakom slucaju – prodati Kangu. Nije puno pokazao u LE a uslovi koje trazi su besmisleni za taj kvalitet. Jos mu nisam oprostio Ludogorec i Ligu sampiona pre 2 godine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter