0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ovo se moralo desiti – odlazi stub odbrane Zvezde, dobija milionsku platu i mesto u timu uz Klišija i Adebajora?! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.18 u 15:58

Na pomolu je odlazak iz Crvene zvezde koji bi itekako mogao da se oseti u igri trenutno prvoplasirane ekipe Superlige.

Nakon što je i zvanično pojačala napad u vidu Bena, Zvezdina odbrana bi mogla u velikoj meri da oslabi jednim odlaskom.

A reč je o Damijanu Le Taleku za kojeg smo u decembru najavili da bi mogao ove zime da se preseli u Tursku. Sada su mogućnosti još veće. a za štopera Zvezde se bore Istanbul Bašakšehir i Trabzonspor koji nude crveno-belima 800.000, odsnosno 700.000 evra.

Dva kluba iz Turske su u trci za Damijana Le Taleka, a prvi se u decembru, kako je najavio HotSport javio Bašakšehir i zatim je bio uporan Trabzon. Ipak, klub iz okoline Istanbula čije su zvezde Kliši i Adebajor spremio je 800.000 evra za crveno-bele što je za 100.000 evra više od drugog prvoligaša. I ne samo to Francuz, ima priliku da ode u ekipu, koja je trenutno lider šampionata posle prvog kruga.

Plata za igrača je veoma dobra i znatno veća od one koju nude Trabzon i Legij, a uz bonuse igrač može da zaradi i preko milion evra. Turci su stavili na papir da ugovor traje dve i po godine uz opciju produžetka za još godinu dana, kada će defanzivac imati tek 30. godina.

Ostaje da do ponedeljka igrač izvaga i ako prihvati ponudu odlazi u Istanbul na preglede, a ekipa Zvezde u drugom pravcu na Kipar. Nož i pogača su u rukama vrhunskog profesionalca, koji ima ugovor do leta u Ljutice Bogdana.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter