4
AdmiralBet ABA Liga

ALIMPIJEVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: Nosilac igre ima povredu

Objavljeno: 12.01.18 u 21:52

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Efesa u Istanbulu 104:95, a trener crveno-belih Dušan Alimpijević istakao je da je poraz apsolutno zaslužen.

Utisak je da je Zvezda pre svega igrom u odbrani dovela sebe u situaciju da šanse za pobedu svede na minimum:

– Očigledno je da smo primili 104 poena, što je mnogo. Bez obzira na to što smo postigli 95, nismo zaslužili da pobedimo u ovoj utakmici. Toliko loših momenata, toliko loših odbrana ‘jedan na jedan’, glupih faulova… Da, imali smo 30 faulova, ali verujem da su 22 ili 23 faula za slobodna bacanja bili glupi prekršaji, rekao je Alimpijević.

Jasno je da je crveno-belima nedostajao Pero Antić, a trener Zvezde je otkrio šta je u pitanju i kolika pauza ga očekuje:

U pitanju je mala povreda stopala. Odlučili smo da je bolje da ne igra u ovoj utakmici, jer u Jadranskoj ligi imamo važnu utakmicu za dva dana, dodao je Alimpijević.

Crvena zvezda prekosutra dočekuje ekipu Cedevite.

0
0

4 Komentara

  1. DA LI IMA NEKI TIM, KOJI ZVEZDI NE MOZR DA DA 100 KOMADA.A DOKTOR JE REKAO DA CE OVE GODINE BITI ISKORAK NAPRED I DA ZVEZDA IMA UHODAN SISTEM.SADA PRICA O LICENCI I DRUGE LAZI JER VIDI DA BROD SIGURNO TONE.OD ABA SIGURNO NEMA NISTA, NAVIJACI VISE NE DOLAZE…IMAMO DOBRO PAMCENJE

    0
    0
    Odgovori
  2. Neki igrači očigledno ne znaju šta znači igrati za Zvezdu ! Od prve utakmice se videlo da toga nisu svesni Jovanović, Janković, Radičević i Lesor. Trba ih poslati na kalenje u Čačak !

    0
    0
    Odgovori
  3. On mora biti debelo zabrinut,ali debelo tim mu prima 200 koseva u dve tekme.Mrtvi,letargicni,bez volje….ma mucno.J.J. i Lesor vrlo kriticni sa koje god strane da ih covek posmatra.LIMITIRANOST OZBILJNA. A glava vrlo upitna…??????Ako nesto zelimo dobro svi opaliti po 5 puta glavom od zid i to sto pre.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jeste ozbiljno zabrinuo navijace sa 200 koseva u dve tekme.Zastrasujuce je kako Zvezda igra odbranu ove god.A tandem J.J. kriticni su i sa glavom definitivno jedom reci UZAS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter