0
ATP

FOTO: STARSPORT

POSLE DUGO VREMENA: Srbija samo sa jednom predstavnicom na ‘Ozi’ openu

Objavljeno: 11.01.18 u 12:28

Na današnjem žrebu pred početak Australijan opena u Melburnu, Srbiju je u ženskom singlu predstavljala samo Aleksandra Krunić.

Navikli smo poslednjih godina da na Gren Slemovima pratimo više srpskih igračica u glavnom žrebu Australijan openu, ali će to ove godine biti samo Alensandra Krunić koja je trenutno 45. teniserka sveta.

Istina, šansu ima i Ivana Jorović, koja je danas uspešno prebrodila prvu prepreku u kvalifikacijama, ali su joj preostala još dva velika koraka.

Krunićeva je danas predstavljala Srbiju na žrebu i dobila je put kojim će ići što je dalje moguće na prvom velikom takmičenju u 2018. godini.

U prvom kolu igraće protiv Estonke Anet Kontavejt, koja je trenutno 32. na svetskoj WTA listi. Zatim bi je u drugom kolu žreb ukrstio sa boljom iz duela Nemice Mone Bartel i Rumunke Monike Nikulesku, a već u trećem kolu čeka je šampionka Rolan Garosa Letonka Jelena Ostapenko.

Australijan open počinje 15. i trajaće do 28. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter