0
Evropske lige

PASTORE: Želim da u PSŽ budem do kraja karijere

Objavljeno: 11.01.18 u 21:16

Vezista Pari Sen Žermena Havijer Pastore rekao je da je Tijago Silva pogrešio kada je rekao da je zatražio dozvolu da napusti klub.

Havijer Pastore i Edinson Kavani nisu nastupili na poslednje dve utakmice Pari Sen Žermena, a priče o odlasku podgrekao je Tijago Silva, koji je posle pobede nad Renom od 6:1 u kupu Francuske rekao da Pastore želi da ode, ali PSŽ ne može da nađe zainteresovane timove.

Ipak, 28-godišnji Argentinac je to demantovao:

Nikada sa njim nisam razgovarao o budućnosti. Nije moj stil da prebacujem odgovornost i pritisak na druge. Nije znao za problem zbog kog sam zakasnio. Uvek sam bio veran, i nije tačno da želim da odem – u Parizu bih bio do kraja karijere, napisao je Pastore na svom instagramu.

Ukoliko se odluči da napusti klub, čini se da Silva nije u pravu, pošto su za Pastorea još ranije interesovanje iskazali pre svih italijanski velikani – Inter, Milan, Juventus, a spominju se i Barselona, te Mančester Junajted…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter