0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Nema prijateljstva u skandinavskom derbiju, probajte sa dva ‘keca’ u Evroligi

Objavljeno: 11.01.18 u 11:29

Kratko zatišje pred vikend donosi mršavu ponudu fudbala, ali se nastavlja Evroliga u košarci. Odlučili smo se za miks na tiketu i izabrali smo mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

NAFT – TRAKTOR 2 (1.75)

Gosti dolaze na gostovanje u Teheran sa samo jednim zadatkom da upišu nova tri boda, a svakako da su kvalitetniji od rivala i može da se očekuje pun pogodak.

ŠVEDSKA – DANSKA GG (2.00)

Učesnici SP u Rusiji polako hvataju zalet i probaju igrače iz domaćih klubova, pa bi u skandinavskom okršaju trebalo očekivati otvoren megdan sa bar po jednim postignutim golom na obe strane.

PANATINAIKOS – BARSELONA 1 (1.53)

Uspela je Barsa da upiše dva uzastopna trijumfa, a malo su podigli formu tako da sa većim optimizmom su došli u Atinu na megdan sa ekipom bivšeg trenera koji je pikirao pobedu i bliži joj je.

MAKABI – BROSE 1 (1.40)

Izraelci su ubedljivo slavili u Nemačkoj, pa nema razloga da ne upišu još jednu recku na domaćem terenu pored činjenice da je rival opasan, mada čini se nemaju kvalitet da izbegnu poraz u Tel Avivu.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 7.49.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter