0
Evroliga

FOTO: ABA liga

VUČEVIĆ STRANCIMA GOVORIO O ZVEZDI: Posebno sam srećan zbog Antića, igraju sjajno a pričalo se da će imati jednu il dve pobede u celoj sezoni

Objavljeno: 10.01.18 u 17:30

U razgovoru za popularni ?Eurohups’, centar Orlando Medžika je govorio i o timu za koji navija.

Reč je o Crvenoj zvezdi pošto crnogorski centar ne krije pristrasnost crveno-belim bojama.

Očigledno da Vučević i koristi svaku priliku da isprati situaciju u evropskoj košarci, da li kada je u pitanju Evroliga, ili Jadran. Posebno Nikola Vučević prati Crvenu zvezdu, a za ‘Eurohups’ je govorio o njegovim utiscima što se dosadašnjeg dela sezone tiče:

– Ponosan sam na način na koji Zvezda igra. Sezona je teška, naporna i zahtevna i ne možete biti u najboljem izdanju na svakoj utakmici. Pogledajte tim u odnosu na prošlogodišnji, pa to je sasvim nov tim. Većina igrača su novajlije, nov je i trener, a imaju sedam pobeda u Evroligi. To je sjajno. Na početku sezone su ljudi pričali da će imati jednu ili dve pobede ukupno. Mnogo mi je drago zbog tih momaka, posebno zbog Pere Antića. On je sjajan momak i veliki zvezdaš. Vrlo dobro znam koliko je voleo da se vrati u klub. On vam je pravi dokaz da godine ništa ne znače i da je igrački kvalitet ono što je presudno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter