Vaterpolisti Partizana poraženi su od Juga u Dubrovniku na startu 2018. godine u vrlo efikasnom meču – 10:15 (2:7, 3:1, 2:5, 3:2).

Jug je branilac trofeja u Regionalnoj ligi u Dubrovniku, a Partizan u gostima kod šampiona nije mogao više od časnog poraza u sjajnom meču na bazenu ‘Gruž’.


U prvoj četvrtini Partizan je primio sedam golova i tada je stvorena razlika koju je domaćin sačuvao do kraja. Ipak, u drugoj deonici su crno-beli odgovorili, ali nisu mogli više da se vrate.

Srpski šampion nije imao odgovor na Viktora Rašovića, bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je na ovom susretu postigao pet golova. Ujedno je bio najefikasniji igrač utakmice.

Crno-beli već u subotu se prebacuju na Ligu šampiona, pošto u šestom kolu tog takmičenja dočekuju Barselonetu na Banjici.

Bazen: ‘Gruž’ u Dubrovniku.
Gledalaca: 350.
Sudije: Prančić (Hrvatska) i Stefanović (Srbija).
Igrač više: Jug 7 (4), Partizan R. 5 (2). Peterci: Jug 1(1).

JUG: Jarak, Macan, Fatović 1, Lončar 1, Joković 1, Garsija 2, Kržić, Rašović 5 (1), Rencuto 2, Pavličević, Benić 1, Lozina 1, Vukojević, Čulina.

PARTIZAN: Rističević, Kasum, Filip Janković 2, Lukić 1, Lazić 2, Tomić, Marko Janković 3, Andrejević, Manojlović, Radanović 1, Barać, Aksentijević 1, Belopavlović, Vićković.