8
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group B season 2017-201 Partizan v Young Boys from left Antonov Nemanja Seydouba Soumah Bojan Ostojic Theophilus Solomon and Milan Radin Beograd, 23.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLASCI IZ PARTIZANA: Rastanak sa fudbalerom koji nije ispunio ni delić očekivanja navijača crno-belih

Objavljeno: 10.01.18 u 10:18

Podeljeni po grupama, igrači Partizana danas i sutra posle lekarskih pregleda imaju testove, a u petak startuju u Zemunelu pod komandom trenera Miroslava Đukića.

Ekipa će na proleće izgledati drugačije. Stigao je Slobodan Urošević iz Napretka, na „čekanju“ su Radosav Petrović, Saša Zdjelar, Dejan Dražić, dok su klub napustili Kljajić, Stevanović i El Munir.

Kako HotSport saznaje, još neki igrači imaju dozvolu da napuste Humsku.

Na spisku je trio Ćirković – Marjanović – Solomon. Srpski dvojac uz dogovor sa klubom može da dobije ispisnicu šest meseci pre kraja ugovora, i da bez obeštećenja krene dalje, dok crno-beli pokušavaju da „skockaju“ dogovor sa Rijekom o povratku Solomona. Nigerijski napadač nije opravdao poverenje, pa u Partizanu ne žele da ga zadrže do kraja sezone, kakav je ranije bio dogovor sa aktuelnim prvakom Hrvatske. Rasplet bi trebalo da usledi uskoro u oba slučaja, a očekuje se da sve bude gotovo do 24. januara i odlaska Partizana na pripreme na Kipar.

 

0
0

8 Komentara

  1. Eto dokle smo stigli! Otislo je pet igraca za DZ!! Eto, kako se radilo! Zamislite pet tih igraca koji suprodani makar po 500 hiljada evra, da ne govorim vise, da ne kazem po milion-dva! Zato je vazno ne promasivati, ne ici na prosek, u smislu nije los ,dogradicemo ga i prodati! Ne ide to tako i tu je taj problem. Kad plivas nisko, zagazis i u mulj a kad letis visoko, imas sansu da letis jos visocije, dosegnes jos vise i dalje. PArtizan ima dve opcije za strance : dobro platiti slobodnog igraca, relativno mladog i iskusnog sa igranjem u ozbiljnim ligama ili uzeti na pozajmicu igraca, opreznijom varijantom doci do njega uz otpusnu klauzulu! Tako bi s manje pravile greske. Dovesti Gohu-a i dobro ga platiti jer je slobodan je mnogo jeftinije nego slucaj Suma! Kod Sume ako nastavi ovako imas visestruku stetu:em si ga zestoko platio em moras dobro da ga placas. Kod Gohua-placas ga na visem nivou ali ako ne ide-otpustis ga i tacka Dobio si ga dzaba. Zar to Ilijev ne vidi?! Trebamo tri cetiri igraca koji prave razliku, pod hitno! Treba nam centarfor visoke klase, kao taj Gohou pretpostavljam, treba nam zadnji vezni autoritet, treba nam jedna polutka versantilnog profila,od odbrane do napada, prekida…. , pozeljno i jedno mnogo darovito krilo i treba dobra rkonstrukcija odbrane:jedan centralni bek, levi bek (daj boze da od ovog Urosevic bude sta?) i beckup za staru kajlu Vuleta!
    IKO POZURI,POBOGU, EVO PRIPREME POCINJU, STA RADITE, DO DJAVOLA!?

    0
    0
    Odgovori
  2. соломон циркузант, као и о0нај вашингтон што је био, страсно ко игра фудбАЛ!

    0
    0
    Odgovori
    • И ја сам сигуран да је Соломон сасвим добар за наше услове. А систем који форсира Ђукић није ни систем а камо ли шта друго. Скоро да се ни Евертон ни Тошић не уклапају тај његов ,,систем”. Дно дна.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter