0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

(NE)USPELA GENERALNA PROBA: Rukometaši Srbije sa pet poraza idu na EP u Hrvatskoj

Objavljeno: 10.01.18 u 20:15

Izabranici Jovice Cvetkovića poraženi su i u poslednjoj proveri pred start kontinentalnog šampionata, ponovo je Slovenija bila bolja od ‘orlova’, ovog puta sa 33:25 (14:15).

‘Orlovi’ su u pripremama za Evropsko prvenstvo odigrali šest utakmica i ostvarili samo jednu pobedu, a peti poraz upisan je večeras u Velenju od ‘zmajčeka’ rezultatom 33:25.

Srbija ne samo da je parirala rivalu u prvih 30 minuta i ne samo to, već je vodila minimalnom razlikom. Ipak, u nastavku su naši igrači značajno pali i doživeli čak i ubedljiv poraz.

Istina, selektor Cvetković odmarao je nekoliko ključnih igrača, poput Vujina, Šešuma, Cupare i Marsenića, a takođe postoji problem sa povredom kod Stefana Vujića.

Prvenstvo počinje već za dva dana, kada će Srbija u prvom kolu igrati protiv domaćina Hrvatske u Splitu. Pre tog susreta, šampionat će otvoriti Švedska i Island, naša preostala dva rivala u grupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter