0
Evrokup

HOTSPORT TIKET DANA: Malo fudbal, malo košarka

Objavljeno: 10.01.18 u 11:00

Nešto bogatiji dan je pred nama, mada ništa specijalno, ipak izvukli smo kvote kladionice „MaxBet„, pa možda da pokušate i u singlovima.

DELHI DINAMOS – KERALA BLASTERS UG 1-2 (1.85)

Indijska Superliga je čudo. Nekoliko utakmica sa golovima je bilo prošle nedelje, sad očekujemo ‘sušu’. Od jedan do dva gola maksimum.

HAPOEL PT – HAPOEL KFAR-SABA GG (1.90)

Ovaj meč smo greškom preporučili juče, a igra se danas. Zbog toga ćemo ga ponoviti i nećemo odustati od igre GG, razlog smo juče naveli, obe ekipe postižu golove.

CEDEVITA – BUDUĆNOST H2 (1.85)

‘Dvojka’ u hendikepu stiže iz Zagreba. Budućnost je protiv Zvezde pokazala da može mnogo. Dva tima koja nemaju previše šansi u Evrokupu, ali prednost dajemo Crnogorcima zbog ABA lige. Zagrepčani u nedelju igraju veoma važan meč sa Zvezdom u Beogradu i neće se danas previše zamarati i da pobede neće biti ubedljivo.

ASVEL – REĐO EMILIJA 1 (1.45)

Asvel je pretedent na Evroligu, a kao takav ovakve mečeve mora da dobije. Tim iz Liona je prošle nedelje pokazao da zna, u Kazanju je bio nadaomak pobede, ali je poražen u produžetku. Večeras neće omanuti.

Kvota po kladionici „MaxBet“ je 9,42. ​

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter