1
Evropske lige

ČESI OTKRILI DOBRE I LOŠE STRANE: Partizane, gledaj i traži mane – Viktorija odigrala meč sa 11 golova!

Objavljeno: 10.01.18 u 18:52

Fudbaleri Viktorije iz Plzena pojačavaju tempo na zimskim pripremama i danas su odigrali još jedan efikasan susret protiv čeških Domažlica.

Viktorija Plzen biće nam interesantna u narednih nekoliko nedelja, jer će biti prvi protivnik Partizana u šesnaestini finala Lige Evrope. Dok crno-beli u petak počinju svoje pripreme za taj okršaj zakazan za 15. februar, Česi su danas odigrali svoj drugi kontrolni meč.

Lider češkog šampionata se i dalje nalazi u domovini, a večeras su bili bolji od Domažlica neobičnim i ubedljivim rezultatom 7:4. Igralo se vrlo otvoreno i efikasno, ali je Viktorija sve rešila već u prvom poluvremenu kada je vodila sa 6:2.

Ipak, pokazala je i određene nedostatke, pa je primila još dva gola u nastavku, tako da će biti prostora za skauting srpskog šampiona.

Golove za Plzen su postigli Kopic dva puta, Kovar, Havel, Čori, Petržela i Bakoš, a za Domažlice su strelci bili Dosik dva puta, Muzik i Hejda.

Plzen će pripreme za drugi deo sezone će obaviti u Španiji, a snage će odmeriti sa Bazelom, Red Bul Salcburgom, Šangaj Šenhuom, Legijom iz Varšave i Ridom. 

Generalnu probu za meč sa crno-belima Plzen će imati 7. februara, a protivnik još nije određen.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter