0
Košarka

FOTO: Twitter

POTPUNO GA IMPRESIONIRAO: Belineli ispričao kako ga je Stojaković ‘isprašio’ i naterao da zanemi (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.18 u 23:45

Italijanski reprezentativac koji je poznat kao sjajan šuter prisetio se vremena kada je zajedno sa našim Predragom Stojakovićem nastupao za Nju Orleans.

Bek Atlante Hoksa je u svom blogu na „The Player’s Tribune“ pisao o najboljim evropskim igračima sa kojima je igrao i protiv kojih je igrao. Na ovom spisku su se našli Dirk Novicki, Hido Turkogu, Toni Parker, Manu Đinobili i naš Peđa Stojaković.

I sam Belineli je priznao da je varao, pošto je u ovu listu uvrstio Parkera (poreklom Amerikanac) i Đinobilija (Argentinac), ali ono što je najvažnije jesu njegove reči o srpskom „snajperu“.

Opisujući Stojakovića, Belineli je izneo niz hvalospeva na račun našeg košarkaša, koji je na njega ostavio nestvaran utisak.

-Kao što sam vam i pre rekao, uvek sam mogao da pogodim šut. Ali, u poređenju sa Peđom sam bio „zidar“. On je bio jedan od momaka koje sam gledao kada sam igrao u Evropi, ali nisam imao priliku da ga upoznam, sve do vremena kada smo igrali zajedno u Nju Orleansu. Tokom jednog treninga, Peđa me je izazvao da se takmičimo u šutiranju trojki. Čisto radi zabave. Isprašio mi je gu***u- napisao je Belineli i nadovezao se:

Izvor:Youtube/VintageDawkins

 
-Ostao sam bez reči, zanemeo… Naravno da sam gubio i pre u šutiranju trojki, ali nikada ovako. Za početak, pogodio je 40 zaredom. Bilo je, izvinite na rečniku, je***o nemoguće. Za mene, on je najbolji šuter sa kojim sam igrao, verovatno najbolji u NBA- rekao je impresionirani Italijan, koji je priznao da je Stojaković imao uticaj i na njegovu karijeru:

-Takođe, veliki je profesionalac. Pripremao me je da budem bolji, da uvek budem spreman. Značilo mi je to vreme tamo. Kasnije sam sa njim radio u Sakramentu, s tim što je on bio u ‘upravi’. Neverovatna je osoba, učio me je kako da budem profesionalac, kako da izgradim karijeru u NBA. Ne znam da li bih i dalje igrao u Americi da nije bilo njega-, napisao je Marko Belineli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter