0
Evropske lige

‘ZEMLJOTRES’: Ništa od Partizana, gigant odvodi Mitrovića iz Evrope, a nije Kina (FOTO)

Objavljeno: 08.01.18 u 10:38

Aleksandar Mitrović sigurno napušta Njujasl, a jedna od ponuda koja se ne odbija stigla je na sever Engleske.

Olimpijakos, Anderleht, Napoli i Marsej čekaju u redu, ali… Aleksandar Mitrović dobio je ponudu koja se ne dobija tako često. Srpski centarfor mogao bi da zaigra u jednom od najslavnijih svetskih klubova i timu sa možda najvećim brojem navijača na svetu – Americi iz Meksiko sitija.

Meksički i španski mediji već uveliko pričaju o ovom transferu, transferu koji bi napravio pravi zemljotres. Po mišljenju HotSporta, ovo bi bio pun pogodak za našeg asa pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Meksička liga nije nimalo slaba, a za temperament srpskog napadača prava. Naime, Mitrogol je poznat po svom temperamentu, ali i komunikaciji sa navijačima. Nema sumnje da bi ubrzo postao ljubimac navijača Amerike, ponavlajmo, kluba sa možda i najviše navijača u svetu.

FOTO: Marca/Printscreen

Podsetimo, Andre Pjer Žinjak je pre tri godine napustio Marsej i prešao u Tigres gde je sada legenda i najbolji strelac kluba.

Pored Aleksandra Mitrovića, Amerika na meti ima i napadača PSV-a Luka de Jonga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter