0
Evropske lige

RAZREŠIO MISTERIJU: Kutinjo otkrio kako je Nejmar odreagovao na njegov prelazak u Barselonu

Objavljeno: 08.01.18 u 21:26

Filipe Kutinjo je pojačao ekipu Barselone, a mnoge je zanimalo kakva će biti reakcija njegovog sunarodnika koji je napustio Katalonce proteklog leta, Nejmara.

Nejmar je u Pari Sen Žermen stigao iz Katalonije, nakon čega su usledile burne reakcije, uz komentar Đozepa Marije Bartomeua „Nejmaru ne bi trebalo verovati“, uz tužbu zbog „izdaje“.

Iz tog razloga, mnogi su sa nestrpljenjem iščekivali reakciju Nejmara, koji deli reprezentaitvnu svlačionicu sa Kutinjom, a novi fudbaler „blaugrane“ je prokomentarisao situaciju na konferenciji za medije:

Igram sa Nejmarom u reprezentaciji, prijatelji smo od detinjstva. Čestitao mi je, rekao mi je da su svlačionice neverovatne. I Luis Suarez i Paulinjo su mi rekli da se nadaju da ću biti srećan ovde.

Ponovo će zaigrati u timu sa Suarezom, sa kojim je igrao i u Liverpulu:

Bio je lep period sa njim u Liverpulu, za malo smo osvojili Premijer ligu. Veliki prijatelj mi je, i biće zadovoljstvo igrati sa njim. Suarez mi je rekao kakav je klub, kakav je Barselona grad… zbog toga sam poželeo da dođem. I srećan sam jer smo ponovo u istom timu, dodao je Kutinjo, koji bi trebalo za tri nedelje da debituje za novu ekipu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter