0
Evropske lige

FOTO: STREAMABLE PRINTSCREEN

PIREJ U PLAMENU: Navijači Olimpijakosa na spektakularan način dočekali Kevina Miraljasa, čak ni on nije mogao da se probije groz rulju (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.18 u 21:07

Navijači Olimpijakosa pokazali su na delu zadovoljstvo zbog povratka čoveka koji je sa crveno-belima osvojio dve titule u Grčkoj.

Belgijanac se večeras vratio u Pirej, a tamo ga je dočekao veliki broj navijača Olimpijakosa.

Od uzbuđenja, pristalice crveno-belih nisu mogle ni da sačekaju promociju belgijskog igrača, već su ga dočekali odmah na aerodromu uz dosta pirotehnike, pretežno baklji, navijačke pesme i blokadu ulica u blizini. Ni automobil u kojem je bio Miraljas nije mogao da se probije pored velikog broja navijača koji su makar želeli da mu mahnu ili kucnu na prozor.

– Vratio sam se kući. Jako sam srećan, jako! Ovo je fantastično vreme za mene. Želim da zahvalim svima što su mi pomogli da se vratim. Predsedniku kluba i mom agentu, Fransoi Modestu, koji je mnogo radio da se transfer završi. Vratio sam se na mesto gde se osećam posebno. Jedva čekam da se borim za Olimpijakos na Karaiskakisu. Samo o tome razmišljam, rekao je Miraljas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter