0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOZDOVAC

HVATA SE ZALET: Zmajevi ‘poleću’ ka drugom delu Superlige i borbi za što bolji plasman

Objavljeno: 08.01.18 u 17:00

Ekipa Voždovca je danas po prilično lepom vremenu za ovaj deo godine krenula sa pripremama za prolećni deo prvenstva.

Generalni direktor Goran Grknić i trener Miloš Veselinović, kao i kapiten Miloš Pavlović, su pred okupljenim medijima izneli svoja očekivanja pred start priprema.

Prvi je reč imao Grknić koji je na samom startu govorio o svakako najzanimljivijoj temi kada je ovaj deo godine u pitanju, transfer rok:

– Najbliži odlasku je Dejan Georgijević. Imamo dosta interesovanja i za Ivkovića i Filipovića, ali i par ponuda, ipak sve smo za sada odbili. U razgovoru sa Dejanom Georgijevićem i najpre sa šefom stručnog štaba Milošem Veselinovićem, videćemo koje je najbolje rešenje za Dejana. Ukoliko, kojim slučajem ne bude ponuda koja zadovoljava naše želje i želje samog igrača, Dejan će ostati kod nas. Sa Georgijevićem, ali i sa Filipovićem smo dogovorili produžetak saradnje, tako da mogu biti zadovoljan, jer je veliki deo ekipe ostao na okupu. Pomoć mladim snagama će pružiti legende kluba Miloš Pavlović i Miloš Mihajlov. Golman Zoran Popović je među stativama. Zoran Popović i dalje ima ugovor, a znamo i da se nalazi u godinama kada može da napravi dobar transfer. Međutim, sve ćemo raditi u dogovoru sa šefom stručnog štaba, ali i sa samim igračem, te ćemo sve situacije rešavati u hodu.

Nakon poslednje utakmice u jesenjem delu prvenstva, klupu Voždovca napustio je Ilija Stolica i postao novi trener Vojvodine. Na njegovo mesto došao je još jedan mladi i perspektivni trener, Miloš Veselinović, i tako su Zmajevi nastavili praksu dovođenja talentovanih stručnjaka.

– Nadam se da ćemo imati uspešnu saradnju i da ćemo imati lepe povode da se ovde sastajemo da razgovaramo o uspesima Voždovca ove sezone. Drago mi je da sam postao član Voždovca, ali i velika je obaveza. Više puta sam pomenuo, ali i sada ću. Radi se o zdravoj sredini i zdravom klubu. Očekujem dobru i dugoročnu saradnju i verujem da ćemo uspeti da ispunimo ciljeve koji su zacrtani. Nadam se da će moj stručni štab, zajedno sa mnom ispuniti sva očekivanja navijača i da ćemo nastaviti posao koji je ovde započet ranije. Rezultati koji su ostvareni u proteklom periodu su smernica za naredni u kom pravcu bi trebalo da se razvija igra Voždovca i šta je što bismo trebali da popravimo, kako ta igra bila bolja u sledećoj sezoni.

Na prvom treningu, prisustvovali su:

Popović, Knežević, Karadžić, Milović, Gajić, Putinčanin, Mihajlov, Ivković, Pavlović, Petrović, Purtić, Ćirković, Duronjić, Ješić, Mašović, Gavrić, Georgijević, Stuparević, Srećković, Filipović, Blagojević, Perović, Luković, Pavlovski, Maksimović, Vidaković, Oreščanin, Kilibarda i Avram.

Voždovac će u sklopu priprema odigrati sledeće utakmice:

20.01. Voždovac – Radnički Obrenovac

24.01. Voždovac – ASC Poli Temišvar u 13:00 na Stadionu Voždovca

01.02. Voždovac – Zaglebje Lubin (Poljska)

04.02. Voždovac – Zenit Sankt Petersburg (Rusija)

04.02. Voždovac – Kairat (Kazakstan)

08.02. Voždovac – Zorja (Ukrajina)

11.02. Voždovac – Sinđelić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter