0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

E OVO JE BOMBA: Stigla potvrda, Usein Bolt dolazi na probu u redove evropskog velikana! (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.18 u 16:20

Najbolji sprinter svih vremena odlučan je u nameri da zakorači u fudbalske vode, a već na startu karijere mogao bi da zaigra u velikom klubu.

Usein Bolt je u više navrata isticao da bi voleo da se nakon sprinterske karijere prebaci malo na fudbal, mada do sada to niko nije shvatao previše ozbiljno.

Bolt je danas potvrdio da će u martu otići na probu u redove Borusije iz Dortmunda a ukoliko zadovolji mogao bi da potpiše i ugovor sa ovim Bundesligašem. Budući da je sprintersku karijeru završio povredom u finalu Svetskog prvenstva u Londonu, novinare je zanimalo u kakvom je stanju trenutno.

-Povreda je iza mene i potpuno sam spreman. U martu idem na probu u Dortmund, nakon čega ćemo videti šta će biti sa mojom karijerom. Ako kažu da sam dobar i da mi treba samo malo treninga, nastaviću da se bavim fudbalom. Malo sam nervozan, jer je ovo malo drugačije od atletike. Moram da se priviknem na neke stvari, ali ne sumnjam da će nakon nekoliko utakmica sve biti kako treba-rekao je Bolt.

Izvor:Yotube/Goal

Jamajčanin je često iskazivao svoje simpatije prema Mančester junajtedu i želju da jednom zaigra za ovaj tim.

-Najveći san mi je Mančester junajted. Ako mi u Dortmundu kažu da sam dobar, treniraću jako- rekao je Bolt, koji je dobar prijatelj sa vezistom „crvenih đavola“, Polom Pogbom.

-Mnogo gledam fudbal i razumem ga. S treningom mogu biti veoma dobar. Puno pričam sa Pogbom, imam dosta pitanja za njega. Ne želim biti prosečan, osvajanje Lige šampiona bilo bi u rangu sa onim što sam postigao u atletici- rekao je Bolt.

Nema sumnje da bi, ukoliko do njega dođe, prelazak Jamajčanina u svet fudbala snažno odjeknuo, hoće li do njega doći saznaćemo uskoro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter