0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DAN D: Nemanja, pokažu Marselinju i Valensiji koliko u stvari znaš

Objavljeno: 08.01.18 u 19:46

Srpski reprezentativac bi u subotu mogao sebi da ‘kupi’ veću minutažu za nastavak sezone.

Čovek koji je doneo Orlićima svetsku titulu na Novom Zelandu polako ali sigurno korača ka većoj ulozi u redovima Slepih miševa.

Nije baš lagano prošla tranzicija Maksimovića iz Astane u Primeru. Nije se ni očekivalo da će odmah dobiti dosta minuta, ali kako vreme odmiče čini se da Nemanja Maksimović nezasluženo mnogo vremena provodi na klupi. To je bio uzrok da se potegne i priča o pozajmicama, pominjali su se Malaga, Verder… Ali prema poslednjim informacijama, trener Marselinjo računa na Srbina.

Žofri KOndogbija zbog suspenzije nema pravo igranja u subotu protiv Deportiva, a kako je Marselinjo najavio, u startnih 11 će se naći Maksimović koji je do sada starter bio jedino u mečevima kupa.

– Jedino što mogu da vam kažem je da će, ako sve bude teklo kako treba, Maksimović igrati. On je momak koji uvek trenira dobro, bio je dobar u Kup utakmici sa Las Palmasom, pa i sada protiv Đirone i zaslužio je da dobije šansu, rekao je trener Slepih miševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter