3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BUDUĆNOST KLUBA: Sveža krv u Zvezdi, neka nova lica na početku priprema

Objavljeno: 08.01.18 u 16:40

Šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević, sutra će izvršiti prozivku pred zimske pripreme, a na njemu će se naći i četvorica iz mlađih selekcija.

Omladinci Crvene zveze ove sezone igraju zaista sjajno u Omladinskoj ligi Srbije, a nagrada je stigla i od trenera seniorskog tima, Vladana Milojevića, koji će nekolicini njih pozvati i na pripreme.

Na spisku stratega vicešampiona Srbije će se naći : Dejan Joveljić (1999, koji je već i debitovao za prvi tim), Aleksa Terzić (1999), Veljko Nikolić (1999) i Strahinja Eraković (2001).

Takođe, tu su i fudbaleri koji su dobijali šansu i u jesenjem delu prvenstva, Luka i Ivan Ilić.

0
0

3 Komentara

  1. godinama ista prica … a ko od tih momaka … u taj i takav klub … zaigra !? jedino kad iz kluba kao klinci pobegnu … pa se onda neko od ljudi u i oko kluba njih seti … sve IM ovo sluzi ka MANIPULACIJA-PARAVAN … da ce neko od ovih klinaca klub od bankrotstva da spasi … secate se one brace i price … TRULO-PREZADUZENO osta zauvek zakrzljalo … nisu ONI ka ONI problem … nego sto nam sav sport (fudbal, kosarku, vaterpolo, rukomet, hokej …) osakatise … jedino IM hvala sto na polju odbojke dobro i uspesno godinama rade …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter