4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Partizan dovodi napadača iz Španije! (FOTO)

Objavljeno: 07.01.18 u 09:50

Napadač, koji igra i na poziciji krila, je na korak od povratka u Humsku, gde se školovao u mlađim kategorijama i ostaje da se utanači dogovor sa Seltom.

Predstoji završni čin, a novi igrač Partizana uskoro trebalo bi da dođe iz Španije. Kako saznaje HotSport Dejan Dražić (22) je na korak od povratka u Humsku, gde se školovao u mlađim kategorijama i zatim otišao u OFK Beograd.

Posle dobrih partija 2015. godine se preselio u Seltu, ali nije mnogo igrao za najbolji tim iz Viga već je nastupao na pozajmici u Valjadolidu (13 mečeva) i ove sezone je standardan u Selti B (19 mečeva – 4 pogotka).

FOTO: STARSPORT

Mladi napadač zeli da bude na glavnoj sceni i povratak u Beograd je blizu samo da klubovi postignu dogovor oko transfera. A to ne bi trebalo da bude problem pošto Dražić nije u prvom planu.

Španci su dobili konkretnu ponudu i u načelu realizacija bi trebalo da usledi do 15. januara, tako da u slučaju prodaje Tavambe, trener Miroslav Đukić ima još jednu napadačku opciju pored Ožegovica i mladog Jovanovića.

FOTO: STARSPORT

Crno-beli sa pripremama startuju 10. januara, a planirano je da se na Kipar ide 24. januara, gde sledi uigravanje za mečeve sa Plzenom i nastavak šampionata.

0
0

4 Komentara

  1. Pripreme pocinju za tri dana a jos nije dovedeno ni jedno jedino pojacanje !? Svakim dan se ponavljaju iste vesti o navodnim pojacanjima a u stvari ni jedan navedeni fudbaler nije ni blizu povratka u klub ili cak ni kontaktiran od strane Partizana.Na kraju ce ipak biti kao sto sam vec pisao o folirantu Ilijevu i njegovim „bombama“, dovodjenjem domaceg proseka u minut do dvanest, na stetu nase talentovane dece iz Zemunela. Ivica Ilijev je vec odavno provaljen jer nema vise strucne ni ideoloske pomoci od strane jednog Ivana Tomica ili Marka Nikolica koji su mu radili liste pojacanja i tako ga ucvrstili na mestu sportskog direktara pa se posle njih nasao u velikom problemu jer od Djukica nema nikakvu pomoc jer covek jednostavno nema nikakve veze niti kontakte o pojacanjima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Opak igrac, brz kao munja, ko ga prati zna o cemu pise. Dati mu ugovor na 4 god i bice obestecenje min 2milke, zivi bili, pa videti.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj Ilijev zeza pa zeza.Trebati čoveče pojacanje u odbrani.Za Evropu su ti potrebni jaki i visoki momci koji skaču visoko čoveče. Ovi se plaše da podmetnu glavu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter