0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Dan za Seriju A, Primeru, početak plej-ofa u NFL-u i Teov napad na Voriorse

Objavljeno: 06.01.18 u 08:50

Subota je, a to znači da je fudbal u prvom planu, a ovog puta ‘evropskom’ se priključuje i američki.

Kao što smo već navikli, Primeru ćemo gledati na kanalima SportKluba, a danas se izdvaja derbi Sevilje između istoimenog kluba i Betisa na prvom programu ove televizije od 20:45h.

Takođe, biće zanimljivo gledati mali derbi Madrida između Atletika i Hetafea na SportKlubu 3 u dnevnom terminu od 13 časova.

Seriju A smo navikli da gledamo na programima ArenaSporta, pa ćemo tako danas na prvom kanalu pratiti duel SPAL-a i Lacija od 15 sati, od 18h meč Rome i Atalante, a od 20:45h gostovanje aktuelnog šampiona Juventusa ekipi Kaljarija.

Ljubitelji košarke ne bi trebalo u večernjim satima da propuste NBA meč između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa u kom će naš Miloš Teodosić pokušati da pomrsi račune zvaničnom nosiocu prstena. Taj meč igra se od 21:30h na SportKlubu 2.

Na istoj televiziji večeras počinju dueli plej-ofa NFL-a. Prvo će od 22:30h Kanzas dočekati Tenesi Tajtanse, dok će od 2:15h posle ponoći Los Anđeles Remsi igrati protiv prošlogodišnjih učesnika Superboula, Atlanta Falkonsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter