0
Evropske lige

FOTO: PFC CSKA Moscow official site

DOBRO POZNAJE ZVEZDU: CSKA dobio veliko pojačanje pred nastavak sezone!

Objavljeno: 06.01.18 u 14:27

Moskovljanima će, ukoliko ne dođe do promene odluke UEFA, posao značajno biti olakšan u Beogradu, a sada su dobili još jedan značajan adut u dvomeču sa srpskim vicešampionom.

Krajem prthodne godine iz Belorusije je najavljena mogućnost da bi dosadašnji trener BATE Borisova, Aleksandar Jermakovič uskoro mogao da pojača stručni štab moskovskog CSKA i to kao pomoćnik prvom treneru Viktoru Gončarenku.

Danas je stigla i potvrda ove informacije, pa će tako dvojica starih prijatelja od početka ove godine obnoviti poslovnu saradnju i u redovima „Armejaca“.

Ovaj dvojac prethodno je uspešno sarađivao upravo u BATE-u, na čijoj klupi je Jermakovič nasledio Gončarenka, kome je prethodno asistirao u periodu od 2009. do 2013. godine, a sada će imati ulogu njegovog pomoćnika i u Rusiji.

Svakako dobra okolnost po CSKA, što se tiče nastupa u Evropi, jeste to što Jermakovič odlično poznaje narednog protivnika Moskovljana u šesnaestini finala Lige Evrope, Crvenu zvezdu, sa kojom se dva puta sastao ove godine i u oba navrata ostao neporažen.

Njegove instrukcije svakako će dobro doći Gončarenku, kao i činjenica da crveno-beli, za razliku od susreta sa Belorusima, iza sebe nažalost najverovatnije neće imati podršku svojih navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter