0
Evropske lige

FOTO: VIKTORIA PLZEN

SJAJNA REAKCIJA: Pogledajte kako su u Plzenju dočekali odluku UEFA o kažnjavanju Partizana (FOTO)

Objavljeno: 05.01.18 u 17:36

Disciplinska komisija evropske fudbalske unije odlučila je da ne zatvara kapije stadiona u Humskoj i po drugi put ove godine, već su crno-beli prošli samo sa novčanom kaznom.

Ova odluka silno je obradovala navijače Partizana, koji su ove takmičarske sezone već bili onemogućeni da uživo prate mečeve protiv Videotona i Dinama iz Kijeva, međutim vesti iz Niona sa radošću su primljene i u Češkoj.

Odmah po izricanju presude UEFA oglasili su se i predstavnici Viktorije iz Plzenja, rivala našeg šampiona u šesnaestini finala Lige Evrope, koji su zadovoljno obavestili svoje navijače da će im biti omogućeno da prisustvuju meču u Beogradu 15. februara. Prethodno je klub upozorio svoje pristalice da ne žure sa rezervacijom putnih karata, ali i ulaznica za meč.

-Karte za utakmicu sa Partizanom će biti u prodaji za naše navijače. O detaljima ćemo pokušati da vas obavestimo što je pre moguće, a pregovori će trajati neko vreme. Navijači koji će želeti da podrže Viktoriju u Beogradu imaće priliku da dođu do ulaznica, zbog čega nam je izuzetno drago- piše na zvaničnom sajtu kluba, uz naslov: „Dobre vesti za navijače! Utakmica u Beogradu igraće se pred publikom“.

Dok bi neko drugi verovatno priželjkivao da njihov rival u važnom meču bude lišen podrške navijača, predstavnici češkog kluba su pokazali sjajnu sportsku kulturu. Pristalicama Partizana ostaje da im na ovome uzvrate gostoprimstvom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter