0
Evropske lige

Fudbaleri Kjeva i Udinezea remizirali su rezultatom 1:1, u meču 20. kola italijanskog šampionata.

SERIJA A: Srbi su centru pažnje na ‘Bentegodiju’, Radovanović ‘bombom’ doneo vođstvo Kjevu, Tomović ga poništio (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.18 u 20:31

Fudbaleri Kjeva i Udinezea remizirali su rezultatom 1:1, u meču 20. kola italijanskog šampionata. Ovo je ujedno i prvi remi u sezoni gostiju iz Udina.

Oba pogotka u Veroni su pala u prvih 45 minuta, a u oba slučaja su u centru pažnje bili srpski internacionalci u redovima domaćeg tima, Ivan Radovanović i Nenad Tomović.

Prvi je u devetom minutu utakmice na sjajan način najavio početak nove godine u Seriji A, postigavši prelep pogodak udarcem sa dvadesetak metara. Lopta je nakon udarca Radovanovića imala takvu silinu i putanju da je bila neodbranjiva za golmana gostiju, u čiju se mrežu lopta zakucala od prečke.

Ipak u finišu prvog dela utakmice, majstoriju našeg veziste anulirao je Nenad Tomović, koji je nespretno reagovao nakon jednog centrašuta fudbalera Udinezea i u 41. minutu ubacio loptu u sopstveni gol za rezultatsko poravnanje.

Nastavak utakmice nije doneo bitnije promene na terneu, pa su se na kraju obe ekipe zadovoljile sa po bodom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter