0
Evropske lige

PRVI ‘JAČI POTPIS’: Čelsi doveo dugogodišnju želju iz Evertona

Objavljeno: 05.01.18 u 19:00

Već u nekoliko proteklih prelaznih rokova se spominjala mogućnost da se ovo dogodi.

Ali tek sada jeste, zbog toga su Karamele zaradile dosta manje nego što su mogle u prošlosti.

Ukoliko gledamo nekoliko prethodnih polusezona, ova je možda i jedna od lošijih kada je reč o Rosu Barkliju. Razlog za to je što ga nije ni bilo na terenu, od maja.

Barkli je trebalo da letos pređe u Čelsi za oko 40 miliona funti, nećkao se pa je stvar propala u poslednjem momentu. Početkom sezone nije želeo ni da potpiše novi ugovor sa Evertonom, tako da bi svakako saradnja sa Karamelama bila završena u 2018. godini.

Sklonjen je iz prvog tima, a danas i prodat. Čelsi je za ‘samo’ 15 miliona funti dobio Rosa Barklija sa kojim je danas potpisao ugovor na pet i po godina.

– Govorimo o mladom igraču, Englezu… Mislim da je ovo odličan potez našeg kluba. Mislim da Barkli ima odlične izglede da kod nas još više napreduje. Ne zaboravite da je dečko imao povredu, pa operaciju. Dugo nije igrao. Čak sedam meseci… Moramo da imamo mnogo strpljenja za njega. Ali svakako se nadamo da će nam pomići do kraja sezone, rekao je Antonio Konte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter