1
Evropske lige

PLZENJ NA MUKAMA: Partizanov evropski rival u januaru ostaje bez svoje udarne igle!?

Objavljeno: 05.01.18 u 19:46

Dok crno-beli vode bitku da u timu zadrže svoje velike uzdanice, Evertona, Stojkovića, Tavambu, Jankovića… na ništa manjim mukama nisu ni Česi.

Hrvatski mediji otkrivaju da je njihov vicešampion, zagrabački Dinamo, bio ozbiljno zainteresovan da angažuje napadača Plzenja, Mihala Krmenčika (24) ali je češki šampion cenu golgetera procenio na 7. 000. 000 evra.

Ova suma svakako je odbila Zagrepčane, koji uprkos dobroj finansijskoj situaciji ipak nemaju toliku platežnu moć, ali su zato su e tu pojavili engleski klubovi Aston Vila i Vulverhemptona.

Krmenčik je u dosadašnjem delu sezone blistao u dresu češkog prvaka, za koji je postigao 16 golova uz osam asistencija i ovo sasvim dovoljno govori o njegovim kvalitetima, kojima je privukao pažnju evropskih timova.

Svakako bi to bilo olakšanje za Partizan pred nastavak takmičenja u Ligi Evrope, ukoliko bi njihov rival pred šesnaestinu finala ostao bez svog najboljeg igrača.

0
0

1 Komentara

  1. Vi zaista neznate kako bi srali po Partizanu pa pišete bajke. Te odlazi udarna igla Plzenja te došao im gorostas. Ajde ljudi manite se igranja novinara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter