0
Domaći fudbal

OBJAVIO OSTAVKU PREKO FEJSBUKA: Milan Đuričić više nije trener Radničkog (FOTO)

Objavljeno: 05.01.18 u 23:50

Radnički iz Niša ponovo je ostao bez trenera, pošto je klub napustio Milan Đumi Đuričić.

U prolećni deo sezone Radnički će ući sa četvrtim trenerom ove sezone. Počeo ju je Austrijanac Peter Pakult, zatim je kratko na klupi ‘meraklija’ sedeo Ivan Jević, da bi je u oktobru preuzeo Milan Đuričić.

Međutim, ni on se nije dugo zadržao, pošto je večeras objavio da je napustio klub sa ‘Čaira’ posle svega tri meseca boravka.

– Nisam više trener Radničkog. Moram da kažem da sam proveo tri lepa meseca u Nišu. Osvojili smo rekordnih 39 bodova, a zauzeli smo treće mesto od kada sam ja preuzeo ekipu. Naravno da mislim da je to zasluga svih u klubu! Želim da se zahvalim igračima, sa kojima sam imao fantastičan odnos uvažavanja i obostranog poštovanja – napisao je Đuričić.

Izrazio je zahvalnost i svima unutar kluba, čelnicima, direktorima i članovima stručnog štaba, a zatim i navijačima:

– Zahvalio bih se i navijačima koji su prepoznali pozitivnu energiju i davali nam bezrezervnu podršku. Utakmice sa Čukaričkim i Radnikom su to veoma jasno pokazale. Jednostavno, uživao sam u Nišu i na tome vam veliko hvala – zaključio je popularni ‘Đumi’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter