0
Ostali sportovi

NOVI PORAZ RUKOMETAŠA: Makedonija bolja od Srbije na Banjici

Objavljeno: 05.01.18 u 21:59

Izabranici Jovice Cvetkovića upisali su novi poraz u pripremnim utakmicama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, pošto je od njih večeras bolja bila selekcija Makedonije rezultatom 32:29 (14:13).

Ipak, treba naglasiti da je naša reprezentacija u ovu utakmicu ušla bez nekoliko vrlo važnih igrača, kao i da su se naši igrači koji nastupaju u nemačkoj Bundesligi tek nedavno priključili timu.

Srbija je dobro otvorila ovu utakmicu i poveli sa 5:3, ali je su u nastavku gosti stegli u odbrani, brzo stigli do preokreta serijom 3:0, a na poluvreme se otišlo vođstvom rivala od 14:13.

Kako je drigi deo utakmice odmicao tako su Makedonci lagano povećavali svoju prednost, koja je pred poslednjih deset minuta iznosila 25:21. Ispostavilo se da je uz vrlo disciplinovanu igru gostima bilo doboljno za pobedu.

Generalnu probu pred Evropsko prvenstvo i prem i premijerne utakmice sa Hrvatskom 12. januara, „Orlovi će imati u Sloveniji gde će dva puta odmeriti snage sa domaćom selekcijom i to 9. i 10. januara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter