0
Evroliga

EVROLIGA: Sjajna partija Gudurića i pobeda Fenera u senci jezivog pada Nanalija (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.18 u 21:07

Istanbuslki tim je u meču 16. kola najelitnijeg evropskog takmičenja, na domaćem terenu bio bolji od Baskonije rezultatom 79:74. Međutim najveću utisak utakmice jeste užasna nezgoda domaćeg košarkaša.

Amerikancu u redovima aktuelnog prvaka Evrope, Džejmsu Nanaliju, su prilikom jednog zakucavanja sliznule ruke sa obruča pa se izgubivši ravnotežu na jeziv način prizemljio na ramenima i vratom.

Nakon ove nezgode Nanali je bez svesti, na nosilima i imobilisanim vratom iznesen iz dvorane, a lekari se još nisu oglasili povodom njegovog stanja.

Izvor:Youtube/Hakan Şeno

Što se tiče same utakmice tu je viđena velika borba, gde je Baskonija većim delom prvog poluvremena držala rezultatsku prednost, koja je najviše iznosila osam poena (29:21), međutim na poluvreme su otišli sa samo dva poena viška 38:36.

Treća četvrtina je donela potpuno izjednačenu borbu, a Fener je nakon nje vodio sa 61:59, a nakon tri ipo minuta igre u poslednjoj deonici došli su do najvećih 73:63.

Gosti se ipak nisu predavali i na dva minuta pre kraja trojkom Time prišli na 75:73, ali su poslednju reč imali Marko Gudurić i Bred Vonamejker koji su osigurali pobedu turskoj ekipi.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je upravo Gudurić, koji pružio sjajnu partiju i upisao 18 poena (3/4 za dva, 2/3 za tri, 6/7 penali) i uz to je dodao i tri skoka i asistenciju. Našeg reprezentativca pratio je Bred Vonamejker sa 16 poena i šest skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Kod gostiju je prednjačio Torinike Šengelija sa 15 poena, dok je Joanes Vojtman ubacio 11.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter