11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

DOKLE OVAKO: UEFA ponovo ‘katanči’, Partizan i Zvezda bez publike u Evropi zbog neverovatnih razloga?!

Objavljeno: 05.01.18 u 14:58

Ni ovoga puna Evropska fudbalska federacija nije bila blagonaklona prema srpskim klubovima.

Razlog za nove kazne su kao i u prethodnim navratima, ispadi sa tribina.

UEFA je prema saznanjima domaćih medija kaznila Partizan sa dve utakmice igranja bez navijača, a Crvenu zvezdu sa jednom. Tako da će 15. februara crno-beli Viktroiju Plzen dočekati bez navijača, kao i Videoton u kvalifikacijama i Dinamo Kijev u grupnoj fazi Lige Evrope. Sa druge strane, ni Zvezda neće imati podršku navijača protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Razlog zbog čega je Partizan kažnjen jesu skandiranja ‘Srbija, Srbija’ i ‘živela kraljevina Srbija’, što je iz UEFA okarakterisano kao ‘rasizam’, kao i ulazak navijača na teren, zakrčeni prolazi, utrčavanje u teren dečaka sa loptom, transparent koji aludira na presudu generalu Mladiću (‘Neka je tvojoj majci hvala’).

Crvenoj zvezdi se na teret stavlja skandiranje Ratku Mladiću, transparent u Borisovu ‘Hiljadu doživotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi’ takođe posvećenom generalu vojske Republike Srpske, kao i uzvici: ‘Ratko Mladić, Ratko Mladić’.

Na potezu su sada dva najveća srpska kluba koja imaju pravo na žalbe.

0
0

11 Komentara

  1. Neznam sta ko hoce od zivota ti cigani su nepodnosljivi samo nas brukaju i nikad ne mogu pamet da dobiju pa ziveli i stotinu godina .
    Njihov je motorni pokretac taj da naprave ujdurmu od zivota skroz su nastrani i izopaceni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma ovo je uzasno. Treba ih otkaciti za sva vremena i svi koji su protiv UEFE treba napraviti svoju ligu pa igrati sami evroligu i ligu sampiona. UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAFIJAAAAAAAAAAAAAAAA, ZIVEO RATKO MLADIC

    0
    0
    Odgovori
  3. …dokle vise? sve dok klubovi ne ociste tribine od mafijasa koji misle da su bog i batina. vratite tribine navijacima. a ne da moram skandiram ime nekih kriminalaca umesto da navijam za Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da se zahvalim ovim nasim „navijacima“ koji uporno rade protiv naseg kluba!!! Mislim na Zvezdine navijace i nikad necu shvatiti sta dobijamo skandiranjem bilo cega i bilo koga kad to nista nece vratiti vec samo svesno skodimo nasem klubu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter