0
Evropske lige

SMENA IZA PONOĆI: Mihajlović dobio otkaz u Torinu – oproštaj uz suze sa Belotijem, Ljajićem…

Objavljeno: 04.01.18 u 10:17

Eliminacija u četvrtfinalu Kupa Italije od Juventusa i kraj za Sinišu Mihajlovića na klupi Bikova.

Torino je sinoć eliminisan u četvrtfinalu Kupa Italije pošto je sa 2:0 izgubio od Juventusa i to je, prema pisanju medija, bio poslednji meč Mihajlovića na klupi tog kluba.

Kako se navodi, pored loših rezultata u poslednje vreme, detalj koji je najviše uznemirio predsednika kluba Urbana Kaira jeste očigledan nedostatak karaktera tima koji je nestao s povredom najboljeg strelca Andree Belotija.

Torino je u poslednjih 17 utakmica upisao samo tri pobede uz osam remija i pet poraza.

Skaj sport Italija navodi da je bivši trener Napolija, Intera i Votforda Valter Macari glavni kandidat da na klupi Torina zameni Mihajlovića.

Siniša Mihajlović je u Torinu od leta 2016. godine, nakon što je prethodno u aprilu dobio otkaz u Milanu. On je u karijeri još vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i reprezentaciju Srbije.

Prema pisanju ‘Gazete’, čim su noćas na internetu videli da je Mihajlović otpušten, igrači Torina su otišli u hotel kako bi porazgovarali sa već bivšim trenerom, a ekipu su predvodili Beloti i Ljajić. Isti list navodi i da je bilo suza na rastanku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter