4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OPET SE AKTIVIRALI: Hoće li Zvezda ‘odbraniti’ Kangu?

Objavljeno: 04.01.18 u 00:19

Crvena zvezda je Gaboncu ponudila novi ugovor do 2020. godine, ali će vezni igrač Srbiju po svemu sudeći napustiti mnogo ranije.

Ugovor je na stolu i čeka se povratak Gelora Kange u Beograd. Na papiru godina 2020. i spekuliše se plata oko 600 hiljada evra godišnje. Ipak, pitanje je hoće li i jednu Gabonac primiti.

Naime, posle dva turska kluba i Sparte iz Praga u red se vratio još jedan ‘pratilac’. Reč je o Rubinu iz Kazanja. Kurban Berdijev je ponovo aktivirao Gelora Kangu kao želju. Kako HotSport nezvanično saznaje, Rubin je spreman da plati između dva i tri miliona evra.

Saga Kanga tek počinje…

0
0

4 Komentara

  1. Dajte ga „gratis“ u kompletu sa ostalim strancima. Ni jedan nije bolji od naših igrača! Odnosno ni jedan od njih ne stvara razliku na terenu! Đorđe Ivanović, plej Spartaka, ima 22 godine. Brz je, prodoran sa dobrim driblingom i datim golovima iz prodora. Dakle, sve ima što nema Kanga! Dovedite Ivanovića i Vukanovića, iz Napretka, pod hitno! Ostavite se gluposti sa Kangom i ostalim prslim strancima! Jedno je sigurno, da Zvezda ne sme dočekati duel sa CSKA sa postojećim strancima. CSKA je suviše ozbiljan klub!

    0
    0
    Odgovori
      • I ja verujem da je Ivanović već Partizanov, pored ovakve nesposobne uprave Zvezde, koja je poznata po transfer promašajima. Dovoljno je samo setiti se prslih stranaca, pukih prolaznika do blagajne Zvezde, koje je ova uprava dovela u poslednje dve godine. Ovi genijalni vizionari iz Zvezdinog menadžmenta su već a priori osuđeni na neuspeh u predstojećem prelaznom roku, samo ako im Ivanović i Vukanović, iz Napretka, odu negde drugo! Hitna privatizacija Zvezde i zabrana menadžeru na čelu Zvezde, da se bavi ovim poslom, u narednih 40 godina! On je opasnost za srpski fudbal!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter