0
ATP

NOVI PROBLEMI: Endi Marej odustao i od Australijan opena

Objavljeno: 04.01.18 u 11:58

Britanski teniser Endi Marej saopštio je danas da neće igrati na Otvorenom prvenstvu Australije zbog problema s desnim kukom.

– Nažalost neću igrati u Melburnu ove godine, jer još nisam spreman da se takmičim. Uskoro ću otputovati kući kako bih razmotrio sve opcije. Nadam se da ću uskoro moći ponovo da igram, rekao je Marej.

Nekada najbolji teniser sveta nije odigrao nijedan zvaničan meč još od Vimbldona.

Marej je ranije ove nedelje, nakon što se povukao sa turnira u Brizbejnu, rekao da je i operacija jedna od opcija o kojoj razmišlja.

– Nastavak rehabilitacije je jedna od opcija. I operacija je takodje jedna od opcija, ali šanse da bude uspešna nisu toliko visoke koliko bih ja želeo. Zato je druga opcija i nadam se da ću je izbeći, rekao je tada Marej.

Australijan open počinje 15. januara.

Direktor Australijan opena Kreg Tili rekao je da je jasno da Marej prolazi kroz težak period i da je uradio sve kako bi bio spreman za prvi grend slem turnir u sezoni.

– Ovo je bila teška odluka koju je morao da donese i mi je poštujemo, rekao je Tili.

Endi Marej je trenutno na 16. mestu na ATP listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter